Monday, May 19, 2008

Primera sortida col·lectiva als Bufadors


En aquesta fotografia podeu veure a tots els participants que varen arribar a l'hora a la primera sortida, els quatre que falten ens els varem trobar durant el camí de tornada.


Vista panoràmica des de la cresta dels bufadors.




Després de buscar per les llibreries llibres de sortides de muntanya en transport públic i no trobar-ne cap vaig intentar animar a uns quants amics a participar a fer alguna cosa per solucionar-ho, sense gaire èxit però almenys uns quants em varen preguntar quan montaria alguna sortida oberta a tothom. Doncs aquest dissabte ha sigut la primera i el resultat per mi, ha sigut genial, encara que varem quedar xops fins al moll de l'os. Ens va caure un xàfec 30 minuts abans d'arribar a Montesqiueu i aalà varem fer una parada al Bar del poble i un cop va acabar de ploure varem anar fins l'estació de Sant Quirze de Besora.
L'explicació de la sortida la podeu trobar a passejades osona i els comentaris molt bons de la sortida i algunes altres fotografies les podeu veure al blog d'en Juanjo.

3 comments:

Anonymous said...

Hola amics, (enhorabona pel blog), gran excursió la de diumenge passat(patrocinada por Lluvia sin fronteras). Estic acabant de penjar les fotos per internet, ja us passare l´adreça. Una abraçada. Juanjo

Anonymous said...

Hola a tothom,

L'excursió va estar plena de moments memorables: la meva arribada "in extremis" a l'estació de tren; la recòndita fageda del Parc de Montesquiu, amb un gorg de roques cobertes de molsa; la trobada dels dos grups expedicionaris, gràcies als mapes, el GPS i l'olfacte dels dos gossets; el desviament del camí senyalitzat, tot creuant un camp i un rierol; l'intens xàfec que ens va deixar ben xops, però amb el que vam ser testimonis de la fi de la sequera a la conca del Ter; el reconfortant dinar calent a un bar de San Quirze de Besora; la llarga i amena conversa al tren de tornada... Les fotos del Juanjo en són una bona prova!!! Xavi

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.