Monday, December 22, 2008

Front d'alliberament d'homes de Nadal de les façanes


Es impossible educar els esclavistes que pengen els homes de Nadal de les seves façanes, el seu mal gust i la seva nula sensibilitat fan impossible que ens plantegem la seva REEDUCACIÓ així que s'ha de cridar ben fort.

JA N'HI HA PROU

Necesitem crear una secció del Front d'alliberament dels nans de Jardí o crear un nou grup per l'alliberament dels homes de Nadal a les façanes. (informació en català)
Estic fart de veure'ls durant hores en la mateixa posició intentant pujar un graó, o fregir-se sota aquells vestits de vellut horribles sota un sol de justícia, o que s'estiguin hores i hores sense parar de somriure.
Ja n'hi ha prou
Els homes de nadal per qui vulgui i el dia que toqui.
Però prou de tortures durant setmanes

Segurament molts de vosaltres coneixeu el bonic poble de Mura situat al límit del parc Natural de sant Llorenç del Munt i l'Obac
Feia anys que no hi passava, però quina va ser la meva sorpresa quan vaig descobrir que el poble estava envait per homes terrorífics vestits amb robes de color vermell penjats o pujant per les façanes de les cases. Quí ha sigut l'animal que ha decidit que els bonics carrers de Mura s'havien de convertir en un parc d'atraccions de l'home de Nadal?

Activistes del pais unim-nos per alliberar i retornar els homes de Nadal a la Laponia.

1 comment:

mercè said...

si allibereu el pobre sant nicolau de la feixuga feina que va fent, casa per casa, ¿qui us portarà els esquís, les raquetes i els equips de muntanya nòrdica que tan aprecieu? perquè els venerats reis de l'Orient, que pobres aguanten plujes i freds, allà drets a la plaça de sant jaume, no hi entenen ni un borrall de neu i com a molt us portaran un parasol perquè no us agafi una insolació mentre preneu l'esmorçar a les pistes.
Que disfruteu de la senzillesa de les festes ara que estem en recessió econòmica -diuen els entesos.