Monday, March 2, 2009

Pic de la Mina





Cap de setmana a la Cerdanya per gentilesa de la Montse
Participant s a l'excursió.
Barbara, Montse, Julia, Choukri, Gregor, Miquel i Jo, a me n'oblidava una gosseta la Venus, que la pobreta va estar a punt de patir congelacions a les potes.

La cerdanya és una de les valls més boniques de catalunya, desafortunadament destrossada per les inmobiliaries amb vivendes amb una alta ocupació, 17 dies a l'any com a mitja però que hi farem, de moment aprofitar les cases d'alguns amics per aquelles terres i intentar fer alguns cims

Diumenge excursió fallida al Pic de la Mina, pic que fà de límit entre la cerdanya francesa i l'arieja em sembla.

El pic de la Mina és un pic molt senzillet al costat de les pistes de porte que serveix com a iniciació a l'esquí de muntanya i que generalment te força neu i que etpermet no haver de carregar els esquis.

Com que el temps era dolent, estava plovent a Saga, voliem fer una sortida curteta, facileta i que no plogués així que vàrem decidir anar a pujar el pic de la Mina, quin munt de neu hi ha al coll de puymorent i com no, estava nevant i enboirat. Quina mandra, però cap amunt que falta gent

Però si no es veia tres dalt d'un burro, quan vàrem deixar el bosc endarrera,no es veia res, se sentien els remuntadors i algun esquiador cridant per què estava perdut però la sensació era blanca i freda.
Així que quan vàrem arribar al refugi a uns 2130 m em sembla vàrem decidir fer mitja volta i retornar als cotxes.
Mina 1- muntanyecs 0
Però hi tornarem, les muntanyes no es mouen del seu lloc.


No comments: