Monday, March 9, 2009

Corredor Paralímpics a Vallter, Gra de Fajol petit, cara est

Croquis de la via referència vertex

250 metres
de 70º a 90º

Condicions de la via Precaries




Aquest diumenge després de dormir al coll de Merolla vàrem decidir anar a fer la via Paralímpics corredor del gra de fajol petit d'orientació est, malgrat ser divertit això de no fer cim és una mica decepcionant, però vàrem arribar fins l'aresta. Des de la carretera just abans d'arribar a les pistes es veia la cascada formada així que ens vàrem decidir probar-la i ferem mitja volta i deixarem el cotxe al parquing de la coma de l'Orri i d'allà vàrem seguir el camí una estoneta creuarem el riu i començarem a pujar per la primera pala just després de creuar el riu.
Un primer resalt d'uns 70 º de gel i després neu tova i primera reunió a mà esquerra en un arbre, d'allà seguirem pel corredor que tenia trossos de mixta


Imatge del 2 tram de la via



Imatge feta a la meitat de la 2 via





Després de passar els primers resalts vaig fer una fotografia del camí recorregut i es pot veure el desnivell guanyat. A partir d'aquest moment quedava la cascada la part més bonica de la via.



Cascada que malgrat que estava formada queia molta aigua, així que la vàrem obrir per la dreta per una zona de roca i després entràrem al gel.A la fotografia es veu el Parra posant el primer clau de gel.


En Xavi obrint la cascada, es que està fet una màquina, espero que el genoll el deixi seguir fent muntanya


5é resalt , cascada molt podrida a partir d'aquí la pujada va ser una mica pesada per què la neu estava fatal i per sota hi havia molta aigua, la neu estava inconsistent.



Finalment vàrem arribar a l'aresta, contemplarem la vall de la coma de l'Orri ens vàrem lamentar d'haver trigat tant de temps i varèm iniciar la sèrie de rappels 7 en total i com no l'últim el vàrem fer amb la llum de la lluna.


Es que no n'aprendrem mai?



Imatge extreta de wikiloc

No comments: