Monday, February 9, 2009

ICERTIC2009, gel a la vall de Boi


Aquest cap de setmana havia de ser un gran cap de setmana de gel i al final ha quedat amb un cap de setmana a Boi sense poder fer gaires coses a causa del mal temps
neu i vents molt forts, com s'aprecia en aquesta imatge presa en el camí de sortida de la residència casa de pagès a Erill la Vall, si així bufava a baix de la vall imagineu-vos al vent 500 metres més amunt i encara amb molta més neu voleiant.



Imatge de la festa que vàren organitzar els del Festival Hivernal de la Vall de Boi. Com una cosa tan difícil pot semblar tan fàcil. Espectacular


Dissabte degut al mal temps els organitzadors d'ICERTIC van anular les escalades que s'havien de fer a la zona de roques negres i van montar una zona d'escalada davant de l'embotelladora. Nosaltres varem decidir pujar igualment i mirar com estaven les coses.
Vam anar fins davant de la RASKA ALASKA al sector de Roques negres

però desafortunadament ja hi havia una cordada i de el gel no se'n veia molt malgrat que es podia fer, però sense col·locar res als metres de la placa.
Després vàrem anar a buscar la pera d'Or, però com que el vent seguia fort vàrem decidir baixar a davant de l'embotelladoraa veure que feien. Allà vàrem rebre un clínic fet pel Xavi Metal i el Conrad sobre progressió i seguretat al gel i vàrem probar diferents nous materials.
.
En aquesta zoneta vàrem probar algunes "vietes" en drytooling pujar sense grampons o sense piolet i així passar l'estona

1 comment:

Unknown said...

Hola,

No sé si t'enrecordaràs, sóc l'Albert i tinc un blog amuntiavall sobre activitats de muntanya. Actualment em trobo despenjat del grup amb els qui anava, i a principi de temporada vam comentar que podriem fer alguna activitat. La veritat es que per temes familiars, tinc dos petits, encara no he fet res hivernal aquest any, i en tinc ganes, encara que potser ja es una mica tard.

En fi, si tens qualsevol proposta, jo hi podria estar interessat, tant de hivernal com més endavant

Fins aviat