Monday, November 3, 2008

Castanyada sota la pluja a les Rovires



Feia ja un any que no passava per les Rovires. Masia del grup de químiques situada al terme municipal de Borreda a la Riera de Merlès i tornar-hi em va fer molta il·lusió.
Es molt guapo veure el Ripollès tot verd i xop d'aigua i poder estar a una masia aïllada sentint únicament el so de la pluja i el vent i veure verd per tot arreu.
(Això es una imatge poètica per què en una masia amb uns quants nens sentir el silenci és un poc complicat però es un plaer estar-hi amb els amics)

Com que plovia no vam poder anar a passejar pels voltants de la zona, així que no us podre explicar cap excursió, un altre dia serà. L'únic que us puc explicar es la fantàstica recepte de panallets (barreja de la recepta de l'Ari i la Rita) que varem fer. Però malgrat que us escrigui la recepta mai tindreu els ingredients especials que hi varen posar, la Bruna, el Guim i la Maria. Així que millor que pugeu a lapropera Castanyada a les Rovires.
PD: Afortunadament no varem tenir ametlles amargues del Blai. Blai, espero que et vagi molt bé per nord enllà on diuen que la gent es noble o culta.

No comments: