Monday, February 11, 2013

Tuc de Parros intent fallit pel mal temps

Diumenge després d'haver dormit plàcidament dins d'una tenda a l'interior del refugi lliure que hi ha al plà de Beret, ja tinc 40 anys i ja no estic per aquests trotes Vàrem anar a fer el Tuc de Parrós.
Els integrants Gorka Martí i jo Dificultat abans d'arribar a la cresta hi ha alguns flanquejos delicats com el de la imatge


Des del pl
à de Beret s'agafa la pista que porta cap a Montgarri baixant esquiant per la pista d'esquí de fons fins que et creues amb un refugi a l'inic de la Vall, Cabana de Parros,hi ha gent que talla abans el mapa està així però no hi guanyes gaire. Nosaltres vàrem tallar a la tornada.
Des de la Cabana de Parros s'inicia l'ascens lent per tota la vall de Parros sense guanyar gaire alçada fins que et plantes a la part del darrera del pic de Costarejans



i d'allí ja começa la pujada més forta fins que s'enllaça amb la cresta fou un aquest punt on nosaltres vàrem tornar enrera pel mal temps, el cim es pot veure al fons Però el vent i la previsió meteorològica ens van fer tornar enrera, encertadament aquest cop.

No comments: