Monday, January 19, 2009

Quí s'apunta a venir a la Candelera?

Si la Candelera plora el fred és fora
Si la Candelera riu el fred és viu

Així que per celebrar qué és el darrer dia per desmuntar el pessebre, hem decidit fer una sortida caminant fins Molins de Rei per celebrar la Candelera(Festa d'interès Nacional)
Així que qui vulgui venir ja sap
Dissabte 31 a la plaça de la Vall d'Hebron a les 10 del matí
El recorregut és d'unes tres hores llargues caminant i es força agradable
Dinarem a alguna parada de la fira i si tenim sort comprarem algunes plantes o arbres fruiters.

Apa animeu-vos que quan més serem més riurem.

Monday, January 12, 2009

Qui sap reconèixer aquestes muntanyes?


Aquest diumenge vaig anar a passejar a una zona molt habitual però que degut a les condicions climàtiques poc habituals, però no excepcionals presentava un aspecte molt divertit.
A veure si sou capaços de reconeixer-les.
La pena es que al final no vaig poder agafar els esquis per anar a pujar i fer el cim que es veu a la foto. Una petita pena però vaig anar a passejar cap a l'altra banda.

Thursday, January 8, 2009

Aturem l'empresonament del David de la Formal


Els que seguiu el blog sabeu que únicament parlo de muntanya i algun cop escric un petit homentage als companys amb els que surto a trescar, esquiar, escalar, o trepitjarfarigola.

Escric de muntanya per què estimo el país, encara que a vegades perpetri atemptats ortogràfics, m'agrada caminar-lo, pujar els seus cims, coneixer els pobles i les ermites i m'encantaria que la gent se l'estimés més. Per això em rebenta quan aquest estat "democràtic" pels qui no disenteixen però autoritaria pels que disenteixen actua impunement, perseguint aquells que estimen el país i lluiten per canviar la societat, ell va ser insubmis i el jutge considera que això és un antecedent delicitiu, després del Franki, el David de la Formal torna a ser un clar exemple de la persecució ideològica que patim i la resposta social com sempre és inexistent per més informació cliqueu aquí

PD Ells tenen molt clar el model de país de fireta, si tu no et mulles, res no pot canviar i els mitjans de comunicació com sempre ho silencieran.

Tuesday, January 6, 2009

Cursa dels nassos, o Sant Silvestre 2008

Aquest any em vaig apuntar a fer la cursa dels nassos, però no se si la tornaré a fer, al principi hi havia molta gent i no vaig poder correr be fins el quilòmetre 3,5 i després encara havies d'anar cambiant el ritme constantment, però que hi farem a sobre no vaig trobar els amics amb els que havia de correr. El millor va ser l'acolliment que em va dispensar el Jordi a casa seva on em vaig dutxar i vaig poder rehidratarme enfront d'un radiador d'oli.
Al final el temps va ser de 42min 58s, a un promig de 4m18s, temps millorable espero però em vaig cansar